Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

INTARITOR POLIURETANIC EMEX 75-HMX Professional

1 lună în urmă Fashion, Home & Garden Jilava   12 vizualizări

43.30 lei

  • intaritor-poliuretanic-emex-75-hmx-big-0
Location: Jilava
Price: 43.30 lei

     Intaritorul Poliuretanic  Emex 75-HMX  este, din punct de vedere chimic, un poliizocianat alifatic, cu 75% solide, in amestec de metoxipropanol acetat si xilen (in parti egale).

     Se utilizeaza doar la sistemele poliuretanice solventate, in vederea realizarii parametrilor tehnici, prin amestecarea celor doua componente:

     - Baza poliuretanica, realizata din rasini poliolice solventate, cum ar fi lacul poliuretanic. In cazul in care produsul final este un email, vopsea sau grund, baza va contine si adaosuri de pigmenti, aditivi specifici si solventi organici.

     - Intaritorul de tip  poliizocianat alifatic , care este utilizat in scopul polimerizarii amestecului.


Caracteristici principale:

 - Mareste aderenta la beton;

- Mareste gradul de luciu;

- Creste rezistenta la uzura;

- Creste rezistenta mecanica;

- Creste rezistenta la spalare;

- Creste rezistenta la zgariere;

- Creste rezistenta chimica;

- Asigura o duritate mare;

- Mareste protectia la coroziune.

Domenii de Utilizare:

     Intaritorul Poliuretanic  Emex 75-HMX este folosit ca agent de polimerizare doar pentru produse poliuretanice solventate, din gama  Emex , ca: Lacuri poliuretanice, Emailuri si vopsele poliuretanice, Grunduri si amorse poliuretanice.
     Utilizarea intaritorului este direct coroborata cu baza amestecului, asigurand performante ridicate de sistem. Suporturile pentru care este utilizat sunt cele ale produsului final, dar mentionam: beton, structuri metalice, instalatii folosite in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, de armament, dar si in multe alte zone unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic, etc.), ori conditii speciale de igiena (laboratoare medicale, farmacii servicii de alimentatie publica, etc.).

     Intaritorul poliuretanic  Emex 75-HMX este folosit in sistemele poliuretanice agrementate sanitar, ce se aplica pentru protectie sanitara in zone ca: spitale, laboratoare, farmacii, restaurante, cantine, etc., potrivit cerintelor de igiena la nivel european.

     Acest intaritor este recomandat atat pentru suprafete interioare, cat si pentru cele exterioare, unde prezinta o foarte buna rezistenta la intemperii sau lumina.

 

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/intaritor-lacuri-vopsele-poliuretanice

Detalii suplimentare

Condition New