Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

INTARITOR EPOXIDIC EMEX I 30-25 Professional

2 luni în urmă Fashion, Home & Garden Jilava   14 vizualizări

30.70 lei

  • intaritor-epoxidic-emex-i-30-25-big-0
Location: Jilava
Price: 30.70 lei

     Intaritorul Epoxidic  Emex  Seria I 30-25 este, din punct de vedere chimic, un aduct de poliaminoamida de inalta vascozitate, modificata 70% in Xylol.
     Se utilizeaza la sistemele epoxidice solventate, pentru realizarea parametrilor tehnici, prin amestecarea celor doua componente:

      - Baza epoxidica, realizata din rasini epoxidice solventate, cum ar fi lacul epoxidic. In cazul in care produsul final este un email, vopsea sau grund, baza va contine si adaosuri de pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, si

      - Intaritorul de tip  poliaminoamidic modificat , ce se va utiliza pentru realizarea polimerizarii produsului.

Caracteristici principale:

- Creste aderenta la beton;

- Mareste gradul de luciu;

- Creste rezistenta la uzura;

- Creste rezistenta mecanica;

- Creste rezistenta la spalare;

- Creste rezistenta la zgariere;

- Creste rezistenta la factori chimici;

- Asigura realizarea unei duritati mari;

- Mareste capacitatea de protectie impotriva coroziunii.

Domenii de Utilizare:

     Intaritorul Epoxidic  Emex  Seria I 30-25 este folosit strict ca agent de intarire pentru produsele epoxidice solventate, din gama  Emex , ca: Lacuri epoxidice, Emailuri si vopsele epoxidice, Grunduri si amorse epoxidice.
Utilizarea intaritorului este strict legata de produsul final pentru care asigura performante, iar plaja de utilizare este conforma acestuia, dar putem totusi mentiona: beton, structuri metalice, instalatii folosite in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, de armament, dar si in multe alte zone unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic, etc.), ori conditii speciale de igiena (laboratoare medicale, farmacii servicii de alimentatie publica, etc.).

     Intaritorul epoxidic  Emex se utilizeaza in sisteme agrementate sanitar pentru cerinte speciale de igiena cum ar fi cazul la: spitale, laboratoare, farmacii, restaurante, cantine, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

 

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/intaritor-epoxidice-solventate

Detalii suplimentare

Condition New